25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Vallès Oriental Dilluns, 23 d'abril de 2018

  Concurs de Sant Jordi a la parada de l'OC de Montmeló

  parada de Sant Jordi

  L'Oficina de Català de Montmeló munta una parada a la plaça de la Vila juntament amb la biblioteca i altres entitats del poble.

  Ha estat una tarda plena d'activitats per celebrar la diada de Sant Jordi: han actuat la colla de gitanes, els de percussió i els alumnes de l'escola de Música. Els montmelonins han pogut gaudir de la festa fent una ullada a les parades de roses, de llibres, a les botiguetes d'objectes de regal, al taller de flors i a la parada de l'OC.

  L'Oficina de Català havia organitzat un petit joc de preguntes relacionades amb Sant Jordi per saber si la gent sabia com es deia Jordi en basc, o bé quin país té el seu nom derivat de Jordi entre algunes de les propostes. Els concursants havien d'emplenar la butlleta i tirar-la a la bústia per poder guanyar unes entrades al teatre aquest dissabte al vespre a la Sala Polivalent de Montmeló. L'obra que s'hi representarà és El metge de Lampedusa, de Xicu Masó.

  A més, a la parada hom ha pogut visitar un petit racó dedicat a Pompeu Fabra per commemorar el seu 150è any del naixement, on en poques paraules s'ha mostrat la tasca que va fer el nostre lingüísta per acosegir del català una llengua normativa.

  Enllaços relacionats


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter