25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Vallès Oriental Dimarts, 17 d'abril de 2018

  Inauguració de l'exposició del Voluntariat amb una xerrada de les parelles a la Garriga

  Els aprenents i voluntaris lingüístics de la Garriga es reuneixen per explicar les seves experiències.

  La inauguració de l'exposició de Retrat a dues veus que s'ha fet a la Torre del Fanal ha servit per aplegar més d'una vintena d'aprenents i voluntaris de la Garriga amb ganes d'explicar la seva experiència. L'acte ha estat inaugurat per la directora del CNL del Vallès Oriental, la Pietat Sanjuan, el regidor de Cultura, Albert Benzekry i la regidora d'Ensenyament, Meritxell Coma.

  L'exposició mostra la relació de diferents parelles lingüístiques de Vilafranca del Penedès, parlen sobre què els ha suposat formar parelles lingüístiques i aquest tema ha servit perquè aprenents i voluntaris de la Garriga poguessin explicar l'èxit del seu Voluntariat. Uns exposaven que acostumen a anar a passejar, d'altres a comprar-se roba, quan marxen de viatge sempre es porten algun detallet de regal, quan estan malalts es visiten i es truquen... Aquesta xerrada ha servit per engrescar a tothom, des de les parelles més consolidades fins a les que porten menys temps en funcionament.

  En aquest acte s'han presentat tres parelles lingüístiques noves que s'han preparat aquest mes d'abril, una de les quals estava formada per una volutària que fins la darrera edició ella era aprenenta.

  Enllaços relacionats


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter