25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Sabadell Dijous, 12 d'abril de 2018

  A Castellar del Vallès, a l’abril cada paraula val per mil

  Torna la gimcana lingüística "A l'abril cada paraula val per mil", que enguany compta amb la participació de 55 comerços

  El Servei Local de Català, Comerç Castellar i l'Ajuntament de la vila organitzen per tercer any consecutiu la proposta "A l'abril cada paraula val per mil", una exposició de cartells amb paraules i la seva etimologia que s'exposaran del 14 al 24 d'abril en 55 comerços castellarencs. L'objectiu de la proposta és conscienciar de la riquesa que representen totes les llengües i difondre el lèxic català, a més d'implicar el comerç en projectes relacionats amb la llengua catalana.

  Enguany, a més, s'ha impulsat la 2a gimcana lingüística relacionada amb aquesta activitat, una proposta oberta a tota la població i que consisteix a emplenar amb les informacions requerides unes butlletes que des d'aquesta setmana ja es poden recollir als establiments que participen de la proposta. Un cop omplertes, les butlletes s'hauran de dipositar (entre el 14 i el 24 d'abril), a les urnes que estaran situades al Mercat Municipal i a la Biblioteca Municipal Antoni Tort.

  Entre les butlletes que s'hagin respost correctament, el 25 d'abril se sortejaran tres vals per valor de 30 euros, que es lliuraran als guanyadors el dia 9 de maig.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter