25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Tarragona Dissabte, 24 de març de 2018

  Convocat el Concurs de microrelats "T'estimo... No t'estimo"

  L'objectiu del concurs és fomentar la creació literària en català a través de les xarxes socials, on s'han de publicar els microrelats.

  La segona edició del Concurs de microrelats "T'estimo... No t'estimo" s'adreça a alumnes i exalumnes de català del CNL Tarragona (CNLT), a participants del programa Voluntariat per la Llengua i a usuaris i seguidors de les xarxes socials del CNLT. És precisament a les xarxes Twitter, Facebook i Instagram on s'han de publicar les microrelats, que han de ser d'amor i desamor i tenir una llargada màxima de 280 caràcters o 40 paraules.

  Hi haurà un primer premi, que rebrà una subscripció gratuïta a la revista Fet a Tarragona, i dos accèssits. Tots rebran també un lot de llibres i una entrada a l'acte de lliurament dels Premis Literaris Ciutat de Tarragona.

  El termini per a la presentació de treballs és el 17 d'abril. El veredicte es coneixerà el 20 d'abril, a la Biblioteca Pública de Tarragona, durant la Revetlla de Sant Jordi. Al mateix acte, es llegiran els microrelats finalistes i es donaran els premis.

  Enllaços relacionats


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Google +
 • Twitter
 • Netvibes