25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Sabadell Dimarts, 20 de març de 2018

  “Dona i literatura” a Sabadell: El no ja el tens!

  El passat dia 15 de març, en el marc del programa unitari del Dia Internacional de les Dones, l'escriptora Montse Barderi i l'editora del Grup 62 Glòria Gasch van conversar a l'Auditori del Casal Pere Quart sobre dona i literatura en un acte organitzat pel CNL de Sabadell en col·laboració amb l'Ajuntament.

  Quins són els passos a seguir per publicar una obra? Quina és la feina d'una editora? Per què els premis importants els guanyen homes si la majoria de lectors són dones? Sant Jordi és la festa de la literatura o simplement la festa del llibre? Aquestes i altres qüestions van aparèixer durant el col·loqui que es va obrir amb el públic. L'editora va deixar clar que el més important per veure la teva obra publicada és explicar una bona història i fer-ho amb una veu pròpia; tenir un bon domini de la sintaxi o de l'ortografia són qüestions secundàries. La recomanació per a totes aquelles persones que aspiren a veure la seva obra publicada és clara: "Envieu-ho a una editorial: el no ja el teniu".

  Glòria Gasch va ser editora a Ara Llibres. Va dirigir la revista Time Out i va ser directora de Comunicació del Grup 62. Des del 2015 és editora dels segells Columna i Destino del Grup 62. Montse Barderi és escriptora. Ha publicat 5 llibres. L'últim és Camí d'anada i tornada, escrit conjuntament amb Emma Vilarasau i editat, precisament per Glòria Gasch.  


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter