25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Barcelona Dilluns, 12 de febrer de 2018

  Between Technology ofereix, per segona vegada, un curs de català als seus treballadors

  Between Technology, de Sant Andreu, forma part del gruix d'empreses que a Catalunya tenen en compte el català com a part de la responsabilitat social de l'empresa, tant externament com internament.

  L'empresa Between Technology, situada a l'avinguda Meridiana, 358, 8è pis, ha tornat a contractar un altre curs de català oral per als seus treballadors. En aquesta ocasió es tracta d'un curs de català oral bàsic de 30 hores, repartides en 20 sessions d'hora i mitja que es faran els dimarts dins de l'àmbit de l'empresa. El curs va del 6 de febrer al 3 de juliol.

  El primer curs que van contractar va ser també de català oral bàsic, de 20 hores, repartides en 13 sessions, d'octubre de 2017 a gener de 2018.

  La idea de fer aquests cursos és poder oferir classes de català als treballadors incorporats recentment perquè puguin entendre i començar a parlar en català.

  Between Technology és una consultora multinacional, moderna i dinàmica, amb més de 20 anys d'experiència en l'oferta de serveis integrals i solucions tecnològiques. Compten amb una doble funció, buscar la millor manera de complir les expectatives dels seus clients i oferir als treballadors una carrera professional.

  El Consorci per a la Normalització Lingüística posa a l'abast de les empreses els serveis i els recursos necessaris que poden contribuir a adequar les seves comunicacions i el coneixement de la llengua catalana de les persones que hi treballen.

  Llenguatest empresa: Utilitza l'eina Llenguatest per comprovar en pocs segons si la teva empresa està al dia.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Google +
 • Twitter
 • Netvibes