25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Terres de l'Ebre Dilluns, 12 de febrer de 2018

  Convoquen el premi de relats curts a Internet Llibresebrencs.org

  S'ha convocat el premi Llibresebrencs.org de relats curts a Internet per a joves de la Ribera d'Ebre, la Terra Alta, el Baix Ebre, el Montsià, el Priorat, el Baix Cinca, el Matarranya, els Ports o el Maestrat.

  El certamen està format per quatre categories per edats. Així, la categoria A és fins a 15 anys; la categoria B, de 16 a 22 anys; la categoria C, de 23 a 29, i la categoria D, a partir de 30 anys. Hi haurà dos guanyadors per cadascuna de les quatre categories.


  El premi és de 150 euros per a l'obra seleccionada pel jurat, o dos vals de la Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya (XANASCAT), en el cas que es tracti de la proposta més votada a través de la plataforma Wattpad. Només s'admet un relat per participant. 

  Els guanyadors dels premis es faran públics el 26 de maig, dins dels actes de la XV Fira del Llibre Ebrenc que se celebra el darrer cap de setmana de maig a la capital riberenca. El termini de presentació de treballs finalitza el 23 d'abril.

  El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) participa en aquesta activitat formant part del jurat.

  Enllaços relacionats


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Google +
 • Twitter
 • Netvibes