25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Vallès Occidental 3 Dimarts, 7 de novembre de 2017

  Comencen les parelles lingüístiques de Badia

  El dijous 26 d'octubre va tenir lloc l'acte de presentació del Voluntariat per la Llengua a la Biblioteca Vicente Aleixandre.

  A l'acte hi van assistir una quinzena de persones i s'hi van formar 8 parelles lingüístiques, que a partir d'ara es trobaran 1 hora a la setmana per conversar en català on vulguin i a l'hora que els vagi millor.

  A continuació, Rubén Senserrich, director de la biblioteca, va presentar als assistents el LECXIT, un programa d'acompanyament lector en català a nens i nenes de 4t primària de Badia, on participen alguns dels nostres alumnes com a voluntaris. Aquest programa es gestiona des de la biblioteca i començarà a partir d'aquest mes de novembre.

  A més, vam visitar l'exposició 'Divendres a pagès', amb les fotos que va fer l'alumnat del nostre CNL del curs passat, a les sortides culturals de coneixement de l'entorn. Podeu veure l'exposició a la biblioteca fins el dia 4 de novembre.

  Les persones interessades a participar en Voluntariat per llengua, ja sigui com a voluntàries o com a aprenentes, poden dirigir-se al Servei Local de Català de Badia (Casal Cívic, 2a planta) o bé donar-se d'alta des d'aquí.

  Enllaços relacionats


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Google +
 • Twitter
 • Netvibes