25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Vallès Oriental Dimarts, 7 de novembre de 2017

  Distinció al CPNL en la I Gala de Comerç i Nous Emprenedors de Mollet del Vallès

  Reconeixement per la col·laboració del Servei de Català de Mollet (CPNL) amb l'ADHEC (Associació d'Autònoms Dones i Homes Emprenedors de Catalunya) i pels trenta anys al servei de Mollet.

  El dimecres 25 d'octubre es va celebrar la I Gala de Comerç i Nous Emprenedors de Mollet del Vallès al Centre de Serveis per a la Gent Gran El Lledoner. L'acte, es vol celebrar cada any i pretén servir de reconeixement al sector comercial de la ciutat i al teixit associatiu molletà, ja que segons ADHEC són la clau de la dinamització i la promoció econòmiques. Fins i tot, Lluís Farré, president de l'ADHEC va proposar d'instituir aquest dia com a "Dia de l'Autònom".

  La Gala va lliurar distincions a associacions, comerços i empreses col·laboradores.

  Reconeixement a les associacions de comerciants pel seu impuls associatiu: Associació de Comerciants de Plana Lledó i Can Borrell; Associació de Comerciants de Vínzia Eix Comercial; Associació de Comerciants de Jaume I; Associació de Comerciants de Riera Seca; Associació de Comerciants del Carrer de Barcelona i Plaça Catalunya; Associació de Comerciants Mollet Centre Comercial; Associació de Comerciants de Berenguer III;

  Reconeixement als comerços, per la seva antiguitat: Isabel Orejuela, José Antonio Mateos, David Martínez de la casa, Eva Jiménez.

  Reconeixement especial al comerç Forn i Pastisseria Prat, per la tradició i l'elaboració artesanal; al comerç Hera Élite Apparel, per nou emprenedor; al comerç JFC Car Audio per l'adaptació a les noves tecnologies i al El Mercat Municipal, pels seus vint anys.

  I a les empreses i ens col·laboradors: Liberbank, Bufet Tejedor Pérez, Cambra de Comerç-Punt de Servei Mollet del Vallès, Prevint, Mútua Intercomarcal i Consorci per a la Normalització Lingüística-Servei de Català de Mollet, per la seva col·laboració amb ADHEC i pels trenta anys al servei de Mollet.

  ADHEC és una associació adherida al Voluntariat per la llengua i compartim espai a la masia de Can Lledó.

  Agraïm aquesta distinció en nom del Consorci per a la Normalització Lingüística i com diu la distinció, "estem al servei de Mollet". Per molts anys!

  Fotos


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter