25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Barcelona Dilluns, 23 d'octubre de 2017

  El CNL de Barcelona participa per quart any consecutiu al Barcelona International Community Day

  Jaume Collboni, tinent d'alcaldia d'Empresa, Cultura i Innovació, conversa amb Assumpta Escolà, directora del CNL de Barcelona, durant la seva visita a l'expositor del Centre.

  El Centre va ser present a la cita amb un estand des d'on es va oferir informació sobre els cursos de català i amb un taller sobre el Voluntariat per la llengua.

  El Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Barcelona va participar al Dia de la Comunitat Internacional de Barcelona, que es va celebrar el passat dissabte 21 d'octubre, durant tot el dia, al Museu Marítim. La fira, organitzada per l'Ajuntament de Barcelona a través de Barcelona Activa, ha celebrat enguany la quarta edició i es troba totalment consolidada com a cita indispensable per a tota la comunitat internacional que viu i treballa a la ciutat, tal com demostra l'augment d'un 6% de públic visitant.

  L'esdeveniment comptava enguany amb un 15% més d'expositors, entre associacions locals, escoles d'idiomes i d'educació, empreses, entitats i administracions públiques. Entre tots els participants, hi tornava a ser el CNL de Barcelona, amb l'objectiu d'informar sobre els serveis que ofereix a la comunitat internacional.

  Les persones que es van anar acostant a l'expositor durant tot el dia es van interessar sobretot pels cursos de català tant en la modalitat presencial com en línia. També van poder conèixer el curs Català per als negocis, una modalitat de Bàsic 1 adaptada per a empresaris que fa poc que són a Barcelona, i del qual començarà properament una nova edició a Barcelona Activa. 

  El Barcelona International Community Day va ser inaugurat al migdia per Jaume Collboni, tinent d'alcaldia d'Empresa, Cultura i Innovació, que va destacar el creixement de la fira respecte dels anys anteriors. Collboni va visitar l'estand del CNL de Barcelona un cop acabada la inauguració i va poder conversar amb la directora del Centre, Assumpta Escolà.

  A més de la informació oferta des de l'expositor, el Voluntariat per la llengua va dur a terme un taller de presentació del programa, a la tarda, en una de les sales del recinte dedicades a xerrades i a activitats. El taller va aplegar un bon nombre de persones amb interès d'aprendre català i va propiciar un debat espontani sobre l'ús social del català i els entrebancs que de vegades troben els aprenents per practicar-lo en la seva vida quotidiana. Un cop finalitzat, alguns dels assistents es van inscriure al programa.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Google +
 • Twitter
 • Netvibes