25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Montserrat Divendres, 6 d'octubre de 2017

  Busquem voluntaris i aprenents per practicar el català

  Apunta't al Voluntariat per la llengua: és fàcil, engrescador i enriquidor!

  El Centre de Normalització Lingüística Montserrat ha engegat la nova temporada de cursos de català per a adults. S'imparteixen cursos de tots els nivells, tant per a alumnes de parla catalana que volen millorar el seu nivell, com per a persones nouvingudes que el volen aprendre. Aquests alumnes de grups de nivell bàsic provenen de diferents continents, països o regions d'Espanya.

  Com a complement d'aquestes classes se'ls ofereix la possibilitat de participar al Voluntariat per la llengua, programa per practicar el català a través de la conversa. El programa va néixer l'any 2003 i fins ara ja hi han participat més de 110.000 parelles. El Voluntariat per la llengua consisteix a crear parelles lingüístiques formades per un voluntari que parla català i un aprenent que ja en té coneixements, però que vol guanyar més confiança i fluïdesa. És una experiència molt positiva i enriquidora per a totes dues parts.

  El Voluntariat per la llengua ofereix dues modalitats de participació: la presencial i, des de fa més d'un any, també la virtual amb parelles procedents de tot el món, on les trobades es fan per Internet, a través de videoconferència.

  Per poder dur a terme l'activitat es busquen persones voluntàries que vulguin dedicar una hora a la setmana a conversar en català amb una persona que l'està aprenent o persones aprenentes que volen millorar el català fent conversa.

  Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer en línia a través del portal www.vxl.cat, o bé presencialment o per telèfon:

  Manresa- Bages: Passeig Pere III, 68. Telèfon: 93 872 17 07 (allobet@cpnl.cat)

  Igualada- Anoia: C/ Lleida, 78. Telèfon: 93 804 88 99 (allobet@cpnl.cat)

  Berga-Berguedà: C/ Barcelona, 49, 3r. Telèfon: 93 821 53 31 (ofarre@cpnl.cat)

  Cerdanya: Pl. del Rec, 5. Telèfon: 972 884 884 (ofarre@cpnl.cat)


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Google +
 • Twitter
 • Netvibes