25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Barcelona Dimecres, 4 d'octubre de 2017

  Tres noves sessions de Doblem en català?

  Es van dur a terme el dilluns 2 d'octubre de 2017 amb tres grups del CNL de Barcelona, de la Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi, a la Casa Orlandai. 

  El dilluns 2 d'octubre de 2017 es van dur a terme tres sessions de "Doblem en català?", amb tres grups del CNL de Barcelona, delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi, a la Casa Orlandai. La primera, amb el grup de suficiència de l'Eugènia, de 10 a 12 h; seguidament, de 12.15-14.15 h, amb el grup intermedi del David, i de 17.30 a 19.30 h amb el grup elemental de la Gemma.

  El taller, impartit per Francesc Fenollosa, professor de l'Institut de Ciències de l'Educació de la Universitat de València i traductor i adaptador per al sector audiovisual valencià,  s'inicia amb una introducció al doblatge, perquè  els participants coneguin alguns dels aspectes bàsics que cal tenir en compte (com ara l'entonació, l'expressivitat, la sincronització de la veu amb les imatges, etc.) i, seguidament,  els participants doblen preses de pel·lícules,  documentals, pel·lícules d'animació infantil, etc.

  L'objectiu de l'activitat és fomentar l'ús i pràctica de la llengua catalana en un context atractiu i engrescador com ho és el cinema. També s'hi treballen altres valors socials relacionats amb la llengua (treball en equip, cohesió social, assertivitat, etc.).


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Google +
 • Twitter
 • Netvibes