25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Barcelona Dimarts, 13 de juny de 2017

  Sorteig de dues entrades dobles per a 'Lear. La caça de l'home'

  Entra al nostre Facebook i respon la pregunta que formulem per aconseguir una de les dues entrades dobles per a la funció del diumenge, 18 de juny, a les 18 h.

  El Teatre Akadèmia sorteja dues entrades dobles per a l'espectacle Lear. La caça de l'home en la funció del proper diumenge, 18 de juny, a les 18 h de la tarda. Per participar al sorteig, cal que entris al Facebook del CNL de Barcelona i comentis una publicació responent una pregunta sobre l'obra. Divendres al matí publicarem els noms de les dues persones guanyadores.

  Sinopsi de Lear. La caça de l'home

  Aquesta és la trista història d'un home. Fins avui, havia estat una persona afable i havia tingut una vida tranquil·la. Ara, ja vell, deixaria de treballar i es dedicaria a no fer res en particular. Tornaria per última vegada amb les mans a la butxaca cap a casa, on l'esperarien els seus fills, les seves petites coses i la casa per recollir-lo. Però tornaria amb l'estranya convicció d'haver de fer encara alguna cosa perquè la seva vellesa conclogués amb dignitat. Aquest és, doncs, el final de la trista història misteriosa d'un home que intentà abordar la divinitat, que es va voler plegar a la seva animalitat i que acabà compadint-se en la seva humanitat. Només el final de la trista història d'un home.

  Aquest espectacle es va estrenar dins de F.R.A.U., una obra de set hores d'Albert Arribas a partir del Quadern del frau d'Albert Balasch, guanyadora del Premi Quim Masó 2015. És una coproducció del Grec 2016 Festival de Barcelona i Centaure Produccions.

  Fitxa artística

  Autor: Albert Balasch
  Direcció: Albert Arribas
  Escenografia i vestuari: Sílvia Delagneau
  Il·luminació: Mingo Albir
  So: Lucas Ariel Vallejos
  Producció executiva: Maria G. Rovelló

  Durada: 55 minuts.
   


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Google +
 • Twitter
 • Netvibes