25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Barcelona Divendres, 26 de maig de 2017

  Alumnes de català, estudiants de la Llotja i comerciants, junts per difondre un bon ús de la llengua

  La directora del CNL de Barcelona, Assumpta Escolà, entrega un diploma a un estudiant de la Llotja.

  Ahir dijous, 25 de maig, a la tarda, es va fer el lliurament de premis del concurs "Si l'encertes, l'endevines", organitzat per la Delegació de Sant Andreu del CNL de Barcelona, en col·laboració amb l'Escola Superior de Disseny i Art Llotja i l'Eix Comercial de Sant Andreu.

  La segona edició del concurs "Si l'encertes, l'endevines", organitzat per la Delegació de Sant Andreu del CNL de Barcelona, va finalitzar ahir amb el sorteig i entrega de premis, acte que es va fer al vestíbul principal de l'Escola Superior de Disseny i Art Llotja.

  En total, van participar en el concurs 110 persones, de les quals 28 van encertar totes les frases fetes que s'amagaven en les 47 il·lustracions elaborades per estudiants de la Llotja i exposades durant el mes de maig per diverses botigues del barri, gràcies a la col·laboració de l'Eix Comercial de Sant Andreu.

  En un breu parlament, Assumpta Escolà, directora del CNL de Barcelona, va elogiar especialment la iniciativa per "fer que persones de diferents sectors es trobin i col·laborin conjuntament per tirar endavant un projecte". Núria López-Ribalta, directora delegada de l'Escola Llotja, també va elogiar la feina feta entre tots.

  A més, Assumpta Escolà va entregar a cadascun dels il·lustradors participants un diploma per la seva participació en el concurs.

  Els premis, que van recaure en gran part en alumnes de la delegació que hi havien participat, estaven dividits en diverses categories:

  • 4a categoria: 2 llibres cedits per la llibreria Dit i Fet i 2 degustacions dobles a la cerveseria Flor de Llúpol
  • 3a categoria: 2 entrades dobles a la Nau Ivano
  • 2a categoria: 2 entrades dobles al SAT Teatre
  • 1a categoria: 2 dinars dobles a L'Antic Colmad
  • Premi especial: un dinar o sopar per a dues persones a la Taverna Can Roca

  Abans de l'entrega de premis, els alumnes i professors de la Delegació de Sant Andreu del CNL de Barcelona van poder gaudir d'una ruta guiada per totes les instal·lacions de l'Escola i van poder contemplar en directe la feina dels alumnes artistes en diverses disciplines: ceràmica, pintura, escultura, gravat, joieria, etc.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter