25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Àrea de Reus Divendres, 19 de maig de 2017

  Marta Nus, amb el projecte "Rapapp", que combina música rap i mòbil, s'emporta el Premi d'Idees per Promoure l'Ús del Català

  Judit Laporta i Gerard Martorell reben una menció honorífica pel seu treball "Juga-te-la amb el català" en l'11a edició del guardó que convoca la Regidoria d'Ensenyament i Política Lingüística de l'Ajuntament de Reus i el CNL de l'Àrea de Reus Miquel Ventura.  

  Marta Nus Casanova, amb "Rapapp", guanya l'11 Premi d'Idees per Promoure l'Ús del Català  amb un projecte que  combina la participació, la música rap, la creativitat lingüística i la capacitat d'improvisació amb l'ús d'un mitjà tecnològic atractiu per als joves.

  El jurat també decideix atorgar una menció honorífica a Judit Laporta Garcia i Gerard Martorell Grau pel seu al treball "Juga-te-la amb el català".

  Els guanyadors es van conèixer dimarts 7 de novembre a la Biblioteca Xavier Amorós en un acte en què es va poder visitar l'exposició "La llengua a l'escola catalana: un model d'èxit". La mostra, que es podrà visitar fins a final de mes,  es va inaugurar amb una xerrada conjunta d'Àngels Feliu i Magrané, formadora del Programa d'Immersió Lingüística del Departament d'Ensenyament, i de Núria Rofes i Olivé, directora LIC (equip de Llengua, Interculturalitat i Cohesió Social).

  A l'11a edició del Premi d'Idees per Promoure l'Ús del Català, dotat amb 2.000 euros, s'hi van presentar tretze treballs, dos més que en l'edició anterior.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter