25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Barcelona Dimarts, 9 de maig de 2017

  Lliurament de premis de la campanya "A l'abril cada paraula val per mil"

  D'esquerra a dreta: Eduard Escofet, Carme Feixa, Elianys Tamaronis, Esther Ferrando, Neus Marrtí i Marta Jarque.

  Neus Martí, clienta habitual del Mercat del Clot, i Eliannys Tamaronis, alumna del CNL de Barcelona, han estat les afortunades guanyadores de dues paneres de fruita, aportades per Mercats de Barcelona, que s'han lliurat al Mercat del Ninot, en el marc de la campanya "A l'abril cada paraula val per mil".

  La directora del Mercat del Ninot, Esther Ferrando; el president de l'associació de paradistes d'aquest mercat, Eduard, Escofet; Marta Jarque, coordinadora de dinamització del CNL de Barcelona, i Carme Feixa, delegada del CNL de Barcelona al districte de l'Eixample, han estat els encarregats de lliurar els premis a Neus Martí i a Eliannys Tamaronis.

  Neus Martí ha vingut a recollir el premi amb una samarreta que feia per l'ocasió, -tot i que el lliurament ha estat al Mercat del Ninot-, en la qual hi posava: "Jo també esmorzo al Bar del Mercat del Clot". D'aquesta manera, ha volgut homenatjar un mercat "on he tingut gran part de la meva família treballant durant molts anys", ha explicat Martí.

  La participació de l'Eliannys Tamaronis al concurs de la campanya "A l'abril cada paraula val per mil" és una història ben diferent, ja que ho va fer animada per la seva professora de català a la delegació de l'Eixample, Laia Mirabet, on Eliannys està fent un curs de català bàsic. "La Laia ens va dur al Mercat del Fort Pienc i ens va animar molt a participar en el concurs "A l'abril cada paraula val per mil", diu Eliannys. Era l'últim dia per penjar les fotos al Facebook de Mercats de Barcelona i Eliannys encara no ho havia fet, però, finalment, "gràcies a la insistència de la Laia, ho vaig fer".

  Fotos del lliurament de premis.

  Dades de participació

  El nombre total de participants al sorteig de dues paneres de productes de mercat, organitzat per Mercats de Barcelona, en el marc de la campanya "A l'abril cada paraula val per mil", impulsda pel CNL de Barcelona, ha estat 54, 26 participants a través de l'aplicació de Facebook creada per a l'ocasió i 28 participants, fora de l'aplicació.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter