25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Alt Penedès-Garraf Dimecres, 3 de maig de 2017

  L’SC del Garraf i Vilanova i la Geltrú participa en la fira d’ensenyament Zona E

  La mostra s'enfoca principalment a donar a conèixer les sortides educatives i professionals dels centres educatius que hi ha al Garraf.

  El Servei de Català (SC) del Garraf i Vilanova i la Geltrú va participar en una nova edició de la Fira d'Ensenyament Postobligatori Zona E, que organitza l'Ajuntament de la ciutat des de la Regidoria d'Educació i Ocupació. Aquest any, entre els dies 19 i 20 d'abril, hi van passar al voltant de 1.000 visitants, majoritàriament grups d'estudiants acompanyats dels seus familiars i professorat.

  Durant els dos dies de la Fira, a l'estand del Servei de Català, es podia trobar informació de l'oferta de cursos de català presencials i a distància (Parla.cat) per a totes les persones majors d'edat que necessitin acreditar o reforçar els seus coneixements de la llengua catalana; del programa del VxL, i de les activitats complementàries que organitza durant l'any el Centre de Normalització Lingüística (CNL). També hi havia informació del nou cercador d'apps en català, Cercaapps, creat per la Direcció General de Política Lingüística.


  Cliqueu la imatge per veure l'àlbum de fotos.

  Concurs Embarbussa't

  En aquesta ocasió, les persones que van visitar l'estand del Servei també van poder participar en el concurs Embarbussa't, que consistia a llegir un embarbussament sense equivocar-se. Hi va haver 42 participants i entre tots es va rifar un premi. Com que teníem Sant Jordi a tocar vam regalar un val per anar a recollir un llibre i una rosa i la persona afortunada va ser l'Anna Domènech.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter