25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Roses Dijous, 27 d'abril de 2017

  Rècord de participació en la XXIX edició del Concurs de Prosa i Poesia en Català de Sant Just Desvern

  Amb 249 obres presentades al concurs, l'edició de 2017 del veterà certamen santjustenc, convocat pel Servei Local de Català, ha batut el rècord absolut de participació. Les categories en què s'hi podia participar eren les següents: nois i noies de 9 a 11 anys, joves de 12 a 14 i de 14 a 17 i, finalment, adults. Alhora, en cada categoria hi havia dues modalitats: prosa i poesia. La dotació dels premis ha estat d'entre 70 i 160 euros, segons la categoria.

  Tant les obres guanyadores com les finalistes quedaran penjades al web http://santjust.net/serveilocalcatala.

  El 21 d'abril, en un acte multitudinari, un centenar de persones es van aplegar al pati de Les Escoles per assistir al lliurament dels premis. L'acte va comptar amb la participació de l'alcalde de Sant Just, Josep Perpinyà, i de Just Fosalva, regidor d'Educació, Infància i Acompanyament a l'Escolaritat.

  Fosalva va destacar el paper de la lectura i de la creació literària en la vida cultural del municipi, així com la importància de la tasca del Servei Local de Català.

  Durant l'acte hi va haver dues actuacions musicals, a càrrec dels Tallers de Música de Sant Just, i es van donar a conèixer els finalistes del II Dictat Popular, amb D de Dones, que van desempatar amb un dictat de paraules.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter