25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Girona Divendres, 21 d'abril de 2017

  Ruta literària Josep Pla a Llofriu

  El divendres, 21 d'abril, de les 10.30 a les 12.30 h, els participants al Taller de lectura de textos per al Voluntariat per la Llengua i alguns alumnes de Calonge van gaudir d'una ruta literària a Llofriu, a càrrec de la Fundació Josep Pla de Palafrugell.  

  El Taller de lectura de textos es va fer a la Biblioteca Pere Caner de Calonge del 10 de febrer al 21 d'abril. Van ser 10 sessions, d'1 hora de durada, en què es van llegir i comentar textos de temàtica variada. El Taller va estar conduït per un voluntari lingüístic, amb el suport i l'assessorament tant de la dinamitzadora del Voluntariat per la Llengua a la comarca com de la tècnica de l'Oficina de Català de Calonge. 

  La ruta Josep Pla a Llofriu va ser, doncs, la darrera activitat del Taller i es va emmarcar dins els actes de Sant Jordi que va organitzar l'Oficina de Català de Calonge. La passejada, a càrrec de la Fundació Josep Pla de Palafrugell, va transcórrer pel nucli antic de Llofriu fins a la Barceloneta, passant pels carrers del Ramal, del Puig Montoriol, el veïnat de Roma, la riera o la plaça de l'Església. S'hi van alternar les explicacions de la guia de la Fundació amb la lectura de fragments de l'obra de Josep Pla ambientada a Llofriu.

  Tant el Taller com la ruta literària van ser molt ben valorats per totes les persones que hi van participar. 


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter