25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Vallès Oriental Divendres, 24 de març de 2017

  Exposició "Retrats de festa, memòria fotogràfica del Carnaval de Mollet" a El Lledoner

  Del 21 de març al 21 d'abril podeu visitar l'exposició "Retrats de festa, memòria fotogràfica del Carnaval de Mollet" a El Lledoner, Centre de Serveis per a la Gent Gran.

  "Retrats de festa, memòria fotogràfica del Carnaval de Mollet" consta de fotografies sobre el Carnaval, cedides per totes aquelles persones que van respondre a la crida del Centre d'Estudis Molletans per recopilar material del Carnaval de Mollet, des dels anys vuitanta enrere. Del 10 de febrer al 10 de març, l'exposició s'ha mostrat en diferents aparadors de les botigues del centre de la ciutat. Ara la podreu veure a El Lledoner. També hi trobareu fraseologia relacionada amb el Carnaval, ja que des del Servei de Català vam animar la gent a fer un recull de fraseologia relacionada amb aquesta festa. A l'exposició, en podreu trobar una selecció. Us en fem un petit tastet: Per Carnaval tot s'hi val. Anar fet un CarnestoltesDe Nadal a Carnaval set setmanes per igual. Ser de la pell de Carnestoltes... També hi trobareu l'origen de la paraula Carnaval o Carnestoltes. Ja ho veieu, a Mollet, Carnaval tot l'any!

  Recull de fotos

  Aquesta exposició serà itinerant i també s'exposarà a la Biblioteca Can Mulà (del 26 d'abril al 12 de maig) i al Centre Cívic de Can Borrell (del 22 de maig al 20 de juny). No us la perdeu!


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter