25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Vallès Oriental Dijous, 9 de març de 2017

  L'exposició "Vinyetes: història del còmic en català", arriba al GRA de Granollers

  És una exposició del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona que proposa un recorregut divulgatiu per la història del còmic en general i del còmic en català: l'origen, els personatges més importants, els tipus de vinyetes, el llenguatge i les escoles més influents.

  L'exposició es pot visitar al GRA, l'equipament juvenil de Granollers, del 7 al 30 de març, de dilluns a divendres, de 9 ha a 20 h i els dissabtes, a partir de les 17 h.

  A més, hi ha un parell d'activitats complementàries: un qüestionari tipus test que cal respondre un cop s'hagi visitat l'exposició i una activiat en què cal invertar-se un personatge de còmic, dibuixar-lo i descriure'n les habilitats o superpoders que té.

  Un cop fetes les activitats, cal dipositar-les en l'urna que hi ha en l'espai de relació del GRA. El dijous 30 de març es farà el sorteig d'un lot cultural format per revistes i llibres de còmic, cedits per l'APPEC, l'Ajuntament de Granollers, la Gralla, Yuyucomics i la Llibreria Carbó.

  Aquesta és una exposició que s'emmarca en la campanya UAAAAAAAU... IUHU, PATAPLAF! CÒMIC EN CATALÀ, produïda pel Centre de Normalització Lingüística de Barcelona, que pretén difondre l'oferta de còmics en llengua catalana, donar-ne a conèixer els autors i àlbums, siguin autòctons o traduïts, i potenciar-ne la lectura i venda.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter