25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Barcelona Dilluns, 6 de març de 2017

  L'exposició "Una literatura pròpia, dones escriptores", a l'Espai Avinyó

  Durant aquest mes de març, l'Espai Avinyó - Llengua i Cultura acull l'exposició "Una literatura pròpia, dones escriptores" de l'institut català de les Dones. L'exposició es pot visitar de dilluns a divendres, de 10 a 20 h, fins al 31 de març.

  L'exposició "Una literatura pròpia, dones escriptores" vol fer visible el treball de les dones en l'àmbit de la literatura catalana, així com la incidència de les seves aportacions a la producció cultural del nostre país.

  Avui a Catalunya, i arreu del món, comptem amb un nombre molt important de dones que escriuen, de dones que fan literatura: novel·la, poesia, assaig, narrativa ... Les obres d'aquestes dones són llegides per un públic molt ampli i heterogeni. Tanmateix, no es pot entendre la riquesa narrativa catalana actual sense tenir present l'esforç de les autores que ens han precedit en el temps.

  Els èxits d'avui són fruit, també, de la tasca de totes les escriptores, que a través de la seva obra, ens han transmès sentiments, opinions i experiències i que ens han mostrat la seva pròpia visió del món. Aquesta exposició vol fer visible el treball de les dones en l'àmbit de la literatura catalana, així com la incidència de les seves aportacions a la producció cultural del nostre país.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter