25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Tarragona Dimecres, 22 de febrer de 2017

  Convocat el Premi a la Normalització Lingüística en l'Àmbit Socioeconòmic de l'Alt Camp

  Foto dels guardonats de l'última Nit de Premis de Valls.

  El Servei de Català de l'Alt Camp, amb el suport de la Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Valls i l'Institut d'Estudis Vallencs, convoca, per dinovè any consecutiu, el Premi a la Normalització Lingüística en l'Àmbit Socioeconòmic de l'Alt Camp.

  L'objectiu del premi és afavorir l'extensió de l'ús del català en el sector socioeconòmic, que té una presència important a l'Alt Camp. El termini de presentació de candidatures és el 24 de març, i el premi es lliurarà en el decurs de la Nit de Premis de Valls que organitza la Fundació Ciutat de Valls, una vetllada que té com a objectiu reconèixer tot un seguit de bones pràctiques protagonitzades pel teixit associatiu i econòmic de la zona.

  El guardó consisteix en un diploma expedit pel Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i en una peça artística de l'associació Grup d'Artesans de l'Alt Camp, entitat que col·labora en l'organització del premi.

  Els comerços i les empreses que han estat distingits amb aquest premi són els següents: Patates Palau, de Valls (1999); Cafès Líder, de Valls (2000); Cooperativa Agrícola de Vila-rodona (2001); Calçats Cliben, SA, de Valls (2002); Cooperativa Agrícola i Secció de Crèdit de Valls (2003); Hipermercat Esclat, de Valls (2004); Morera Cinc, SL, de Valls (2005); Fruita Fresca, de Valls (2006); Reclams. Artur Vives, SA, de Valls (2007); Cooperativa Agrícola de Bràfim (2008); Celler Mas Vicenç, de Cabra del Camp (2009); Fruits SP, de Figuerola del Camp (2010); Cerveses La Gardènia, d'Alcover (2011), i Els Fruits Saborosos, de Vila-rodona (2012); Vinícola de Nulles (2013); Handycat, de Valls (2014); Instal·lacions Escoda, de Valls (2015), i Pastisseria Valls, SL, de Valls (2016).


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter