25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Barcelona Dimecres, 11 de gener de 2017

  El CNL de Barcelona acull l’exposició "Joan Amades. La memòria del poble"

  L'exposició es troba ubicada al vestíbul de l'Espai Avinyó - Llengua i Cultura.

  L'exposició, iniciativa de l'Associació Cultural Amics de Joan Amades amb el suport del Museu Etnològic de Barcelona, es pot visitar del 10 al 30 de gener a l'Espai Avinyó - Llengua i Cultura.

  Del 10 al 30 de gener, l'Espai Avinyó - Llengua i Cultura del CNL de Barcelona acull l'exposició "Joan Amades. La memòria del poble", dedicada a difondre l'obra del folklorista català. L'exposició és una iniciativa de l'Associació Cultural Amics de Joan Amades amb el suport del Museu Etnològic de Barcelona.

  L'exposició s'organitza en set àmbits temàtics (el nen, l'autodidacta, el folklorista, l'obra, el museu, el llegat i la memòria) i conté una breu cronologiade l'autor.

  Avui, malgrat que Joan Amades és figura viva i present en la nostra societat, ens manca una investigació que ens mostri l'home i la seva obra en totes les dimensions. Aquest és l'objectiu de l'Associació Cultural Amics de Joan Amades,apropar-se al seu recorregut existencial, als interessos científics, etc. De fet, l'obra de l'autor és ingent tant pel que fa als àmbits temàtics que va tractar (més de 30) com pel volum de l'obra publicada (262 publicacions).

  Per apropar la figura de Joan Amades al públic general i en especial, als alumnes de català,  el CNL de Barcelona organitzarà dues activitats complementàries: una visita guiada a l'exposició (que es farà el 19 de gener), i la xerrada "Joan Amades, el folklorista polivalent" a càrrec de Gustau Molas, president de l'Associació, el 23 de gener a les 18.30 h a l'Espai Avinyó - Llengua i Cultura.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter