25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Vallès Oriental Dimarts, 11 d'octubre de 2016

  Bona participació a les activitats de l'exposició "Vinyetes: història del còmic en català" al Centre Cívic Can Bassa de Granollers

  Setanta-nou persones, adults i nens, han respost el qüestionari sobre l'exposició o bé han creat el seu superheroi. El passat 3 d'octubre es van sortejar dos premis entre els participants que havien realitzat adequadament aquestes activitats. Els guanyadors van ser Sergi Dachs, que va encertar les preguntes del qüestionari, i José Nieto, alumne de l'Escola Mestres Montaña, que va dibuixar un superheroi i va descriure'n els superpoders.

  Els premis consistien en dues paneres amb revistes de còmics, cedides per l'APPEC, el llibre L'ofici de rajoler, cedit per l'Ajuntament de Granollers, i obsequis de diversos comerços de Can Bassa: Perruqueria Navarro, Perruqueria L'Estil2, VGM Ediciones, Polleria Padrós, Regals Isa-Mar i Farmàcia Can Bassa.

  L'Escola Mestres Montaña també ha col·laborat en les activitats fent-ne difusió i treballant la creació del superheroi amb els alumnes. 

  L'exposició Vinyetes: història del còmic en català va ser al Centre Cívic Can Bassa del 19 al 30 de setembre. Es tracta d'una exposició itinerant produïda pel Centre de Normalització Lingüística de Barcelona, que pretén difondre l'oferta de còmics en llengua catalana i potenciar-ne la lectura i la venda.

  Properament s'exposaran al vestíbul del Centre Cívic els dibuixos i descripcions dels superherois creats i presentats al concurs.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter