25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Montserrat Dilluns, 10 d'octubre de 2016

  L'exposició '8 raons perquè l'empresa parli català' arriba a Manresa

  Es podrà visitar fins al 20 d'octubre a la Biblioteca de Campus Universitari de Manresa, posteriorment, del 21 al 23 d'octubre serà a la Fira Ecoviure, al Palau Firal de Manresa, i del 26 d'octubre al 14 de novembre, s'exposarà a Mútuacat, premi PIME a la Qualitat lingüística en el món empresarial 2016.

  L'exposició "8 raons perquè l'empresa parli català" és una mostra de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura que porta a Manresa el Centre de Normalització Lingüística Montserrat. Té com a objectiu incrementar l'ús de la llengua catalana en l'àmbit empresarial, fer créixer l'oferta de productes i serveis en català i garantir els drets lingüístics dels consumidors.

  La mostra descriu 8 arguments que presenten el català com una llengua de mercat, moderna, competitiva i com un instrument necessari per oferir un servei de qualitat. 

  "8 raons perquè l'empresa parli català" s'emmarca dins el programa "Català i empresa: ja estàs al dia?" que ofereix diferents recursos a les empreses per facilitar-los l'ús del català, com un test per saber si estan al dia en la disponibilitat del català, informació sobre normativa legal, o un apartat d'ajuts per a projectes que augmenten l'oferta de productes i serveis en llengua catalana.

  Durant el mes de gener és previst que l'exposició sigui a la FUB -UManresa universitat central de Catalunya.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter