25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Vallès Oriental Dimarts, 20 de setembre de 2016

  Exposició "Vinyetes: història del còmic en català", al Centre Cívic Can Bassa de Granollers

  És una exposició del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona que proposa un recorregut divulgatiu per la història del còmic en general i del còmic en català: l'origen, els personatges més importants, els tipus de vinyetes, el llenguatge i les escoles més influents.

  L'exposició es pot visitar al Centre Cívic Can Bassa, de dilluns a divendres, a la tarda, fins al 30 de setembre. També s'hi pot consultar una mostra de revistes amb còmic, cedides per l'Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC), i guanyar un premi participant a les activitats.

  El dilluns 3 d'octubre es farà el sorteig dels dos premis entre les persones que hagin encertat el qüestionari i hagin creat un superheroi. Els premis seran dos lots de revistes i còmics, cedits per l'APPEC, llibres cedits per l'Ajuntament de Granollers i regals de diversos comerços de Can Bassa: Perruqueria Navarro, Perruqueria L'Estil2, VGM Ediciones, Polleria Padrós, Regals Isa- Mar i Farmàcia Can Bassa.

  Aquesta és una exposició que s'emmarca en la campanya UAAAAAAAU... IUHU, PATAPLAF! CÒMIC EN CATALÀ, produïda pel Centre de Normalització Lingüística de Barcelona, que pretén difondre l'oferta de còmics en llengua catalana, donar-ne a conèixer els autors i àlbums, siguin autòctons o traduïts, i potenciar-ne la lectura i venda.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter