25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Barcelona Dijous, 16 de juny de 2016

  Lliurament de premis del concurs Contes d'aparador de Ciutat Vella

  Els guanyadors del concurs, Lucio Traficante, a l'esquerra, i Marta Torres, a la dreta, amb representants del món del comerç del districte de Ciutat Vella.

  Més de 300 alumnes dels cursos de català procedents de Ciutat Vella majoritàriament i de les delegacions de Gràcia, Sant Martí i Sant Andreu, van participar al concurs Contes d'aparador organitzat en el marc de la campanya "A l'abril cada paraula val per mil" per la delegació de Ciutat Vella del CNL de Barcelona, on ahir es va celebrar l'acte de lliurament de premis.

  De les dues categories del concurs, Lucio Traficante, alumne de català de nivell Bàsic 2, va guanyar en la categoria de nivell Bàsic i Elemental pel conte L'altra.  Mentre que en la categoria de nivell Intermedi i Suficiència el conte guanyador va ser Abracadabra comença l'art de la paraula escrit per Marta Torres, alumna de nivell Suficiència 2. Els contes premiats i finalistes es podran  llegir al blog La Llengua a Ciutat Vella i s'exposaran a l'entrada de la delegació de Ciutat Vella del CNL de Barcelona (c/ Carabassa, 15).

  L'acte va incloure la xerrada de Jordi Esteban sobre l'origen de les paraules, Paraules viatgeres. Paraules nostres, vingudes d'arreu del món i també va comptar amb la presència de representants del món del comerç a Ciutat Vella com ara Montserrat Palou, tècnica de l'àrea de comerç del districte de Ciutat Vella; Isabel Rodríguez, directora de Barna Centre, i Teresa Caja, presidenta de l'Associació de Veïns i Comerciants del carrer Avinyó.

  Els guanyadors es van endur un lot de productes gentilesa de Barna Centre, entitat col·laboradora del concurs Contes d'aparador. Isabel Rodríguez, directora de Barna Centre va lliurar els premis als guanyadors de cada categoria, en qualitat de membre del jurat, alhora que va destacar la importància de portar a terme actuacions d'aquest tipus que connecten el món del comerç amb la tasca del CNL de Barcelona.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter