25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Barcelona Dimarts, 7 de juny de 2016

  Alumnes d'ESO visiten l’exposició “La Fabra i Coats. Abans i ara: síntesi històrica”

  Noranta alumnes de l'Institut Valldemossa de Nou Barris van visitar l'exposició

  El 3 de juny passat, noranta alumnes de tercer d'ESO de l'Institut Valldemossa de Nou Barris van visitar l'exposició "La Fabra i Coats. Abans i ara: síntesi històrica", creada per la delegació de Sant Andreu del CNL de Barcelona i que s'exposa a la seva seu del carrer Sant Adrià, 20, a la mateixa Fabra i Coats.

  A partir d'un acord de col·laboració amb els Amics de la Fabra i Coats les visites guiades del recinte fabril que organitza el Museu d'Història de Barcelona (MUHBA) passaran per la seu del nou local de la delegació de Sant Andreu del CNL de Barcelona, antiga fàbrica d'oficines, que acull l'exposició "La Fabra i Coats. Abans i ara: síntesi històrica".

  Els Amics de la Fabra i Coats han estat una peça clau per a la realització de l'exposició "La Fabra i Coats abans i ara. Síntesi històrica", ja que aquesta entitat ha facilitat tota la documentació necessària per fer realitat l'exposició que explica amb imatges i amb text la història de la fàbrica més emblemàtica del barri, que va nàixer el 1839 i va desparèixer com a tal el 2005, però que actualment continua la seva trajectòria, ara com a centre aglutinador de múltiples equipaments municipals.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter