25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Àrea de Reus Dimecres, 25 de maig de 2016

  L'exposició "8 raons perquè l'empresa parli català" arriba a diversos centres de negocis de Reus

  Del 13 al 17 de juny es podrà visitar a Redessa, al camí de Valls.

  L'exposició itinerant "8 raons perquè l'empresa parli català" s'exposa en diversos espais de Reus des del 25 de maig fins al 27 de juny. Per començar, i de forma oberta a tota la població, es va poder  visitar al Mas Vilanova, seu del Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus, fins al 3 de juny. Després l'exposició arriba a diverses entitats directament relacionades amb el món de l'empresa: la Cambra de Comerç, del 6 al 10 de juny; Redessa, del 13 al 17 de juny, i el Centre Empresarial per a la Innovació i el Desenvolupament (CEPID), del 20 al 27 de juny.

  Aquesta exposició, iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística i que porta al Baix Camp i del Priorat el Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura (CNL), mostra el català com a llengua de mercat, moderna i competitiva, i com a instrument necessari per a un servei de qualitat. En concret, s'hi presenten 8 raons per fer veure a les empreses els avantatges de treballar en català.

  Entre aquestes 8 raons, n'hi ha per exemple que fan referència als rètols com a senyal d'identitat i primer element de contacte entre l'establiment i el client. I és que tenir-los en català indica la disponibilitat de l'empresa cap al client, a més de ser un requisit legal.

  Tant la Direcció General de Política Lingüística com el Consorci per a la Normalització Lingüística ofereixen a les empreses els serveis que poden necessitar per treballar en català.

  L'exposició ja ha passat per la Facultat d'Economia i Empresa de la URV, el Consell Comarcal del Priorat i el Castell del Vi de Falset, les II Jornades Comarcals Empresa i Territori de la CEPTA, Tecnoredessa de Reus i l'Ateneu Juvenil de Cambrils, seu del Servei Local de Català d'aquesta localitat. 


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter