25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Àrea de Reus Dimecres, 11 de maig de 2016

  Els professionals del Grup Pere Mata participaran en el Voluntariat per la llengua i es formaran en català

  M. Dolors Sardà i Joan Amigó en el moment de la signatura del conveni

  El Grup Pere Mata i el Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura han signat un conveni de col·laboració per fomentar el coneixement i l'ús del català i promoure la formació de parelles lingüístiques

  M. Dolors Sardà Lozano, presidenta del Consell del CNL de l'Àrea de Reus Miquel Ventura, i Joan Amigó Ferrater, director general del Grup Pere Mata, han subscrit un conveni de col·laboració d'un any de durada per fomentar el coneixement i l'ús del català entre el seu personal.

  Per aconseguir-ho, es presentarà el programa Voluntariat per la llengua a les empreses del Grup Pere Mata i s'hi organitzaran parelles lingüístiques.

  També és previst, per a la tardor, organitzar un curs de formació per mitjà de la plataforma virtual Parla.cat, adreçat al personal administratiu.

  A més es facilitarà  al Departament de Recursos Humans del Grup Pere Mata informació periòdica sobre l'oferta formativa del CNL i un dossier sobre recursos lingüístics i d'aprenentatge de la llengua catalana.

  El Grup Pere Mata rebrà i distribuirà el full electrònic bimestral Sabeu que...?, amb comentaris lingüístics d'interès per a l'àmbit de la sanitat que elabora el CNL bimestralment.

  Dins el marc de l'acord, que  té una durada d'un any és prorrogable,  s'hi inclouran, si es considera oportú, altres accions com l'elaboració de l'estudi Indexplà, que mesura l'índex d'ús del català d'una organització i proposa accions concretes per millorar-lo.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Google +
 • Twitter
 • Netvibes