25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Terres de l'Ebre Divendres, 10 d'abril de 2015

  L'institut Joaquín Bau de Tortosa ha mostrat l'exposició "Terres d'Arbó"

  L'exposició "Terres d'Arbó" s'ha exhibit a la biblioteca de l'Institut Joaquín Bau de Tortosa entre el 18 de març al 9 d'abril de 2015, de dilluns a divendres, en horari lectiu. La mostra és una aproximació a la figura i l'obra de Sebastià Juan Arbó (Sant Carles de la Ràpita, 28 d'octubre de 1902 - Barcelona, 2 de gener de 1984), un dels grans noms de la literatura ebrenca, autor de la novel·la Terres de l'Ebre. 

  L'exposició ha estat produïda per la Fira del Llibre Ebrenc de Móra d'Ebre i s'ha organitzat conjuntament amb el Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE), fruit d'un acord de col·laboració per a fomentar la difusió de la vida i l'obra dels escriptors de les Terres de l'Ebre. Aquesta activitat compta amb la col·laboració de la seu d'Òmnium Cultural a les Terres de l'Ebre.

  L'itinerari de la mostra pel territori es va iniciar a l'Institut Cristòfol Despuig de Tortosa, on es va poder veure del 16 de febrer al 15 de març, de dilluns a divendres, en horari lectiu, amb la col·laboració de la seu territorial d'Òmnium Cultural a les Terres de l'Ebre.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter