25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Vallès Oriental Divendres, 13 de març de 2015

  III sessió de Lectures entre dones a Montmeló, Biblioteca La Grua, a les 20 h

  Aquest dijous, 12 de març, a les 20 h, ens vam reunir alumnes de català, aprenents, voluntaris i lectors a la biblioteca de Montmeló per commemorar el Dia Internacional de la Dona.

  Uns alumnes de català llegiren en veu alta algun dels fragments escollits per ells sobre el tracte de les dones en altres països. Hi hagué unes voluntàries que llegiren poemes de dones i fins i tot tinguérem una dona que teatralitzà un poema i un actor que ens feu un discurs sobre el valor de les dones en la societat d'avui dia.

  Fou un acte emotiu perquè hi havia gent que s'havia preparat algun fragment d'alguna lectura d'una escriptora o bé llegia textos sobre les dones. A més, qui no ho duia preparat, quan seies per a l'acte, cada cadira duia una frase impresa amb la qual cosa la gent s'hi animà i tothom pogué dir la seva a l'auditori.

  L'acte va ser molt intens perquè la gent s'emocionava en llegir les frases que havien preparat o bé les que tenien a les cadires: a mida que un s'alçava, recitava i tothom l'aplaudia esperant el següent interlocutor.

  Enllaços relacionats


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter