25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Cornellà de Llobregat Dimecres, 4 de març de 2015

  S'obre el termini de sol·licitud de subvencions a entitats i empreses per fomentar la llengua catalana

  Ja ha començat el termini de sol·licitud de subvencions per promoure l'ús del català, destinades a entitats sense ànim de lucre i a empreses. El termini es tancarà el proper 16 de març.

  Aquest any, les subvencions destinades a entitats sense ànim de lucre per promoure l'ús de català prioritzen les actuacions en els àmbits laboral i empresarial; la joventut i el lleure; actuacions que afavoreixin actituds positives en relació amb la llengua catalana, i també actuacions que promoguin la interacció lingüística.

  Quant a la línia per a empreses, aquest any incorpora com a novetat subvencions per a la traducció al català d'obres no literàries en forma de llibre o en qualsevol altre format d'edició. A més, es promouen actuacions destinades a incorporar el català en productes i serveis tecnològics adreçats a usuaris finals, com ara aplicacions per a dispositius mòbils, videojocs, programari, etc.

  D'altra banda, i fins al 30 d'octubre de 2015, està oberta la convocatòria adreçada a les empreses de distribució cinematogràfica que realitzin el doblatge o la subtitulació en català de llargmetratges en versió original en llengua no oficial a Catalunya i de qualsevol procedència.

  Subvencions 2015


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Google +
 • Twitter
 • Netvibes