25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Tarragona Dilluns, 2 de febrer de 2015

  'Català, llengua d'Europa', a l'Arboç i Cunit

  El Servei de Català del Baix Penedès porta a les biblioteques de l'Arboç i Cunit "Català, llengua d'Europa", una exposició cedida pel Departament de Cultura, a través del Consorci per a la Normalització Lingüística.

  L'exposició mostra el català com una llengua moderna i oberta al món en diàleg amb altres llengües d'Europa, i aporta dades sobre la seva vitalitat en diferents àmbits, com l'ensenyament, els mitjans de comunicació, la cultura, el comerç i l'empresa, el món digital i l'esport.

  A l'Arboç, del 2 al 13 de febrer, "Català, llengua d'Europa" es podrà visitar a la Biblioteca Municipal de l'Arboç, en l'horari habitual de visites a la biblioteca: matins de dimecres i dissabte, de 9 a 13 h, i tardes de dilluns a divendres, de 16 a 20.30 h.

  A partir del 14 i fins al 27 de febrer, l'exposició s'instal·larà a Cunit, a la Biblioteca Marta Mata. L'horari de visita serà el mateix que el de la biblioteca: de dilluns a divendres de 9 a 20 h, i els dissabtes de 9 a 14 h.

  Aquesta exposició s'adreça a tothom qui vulgui saber una mica més de la presència i la força del català avui a la nostra societat. Està previst visitar-la amb els alumnes dels cursos de català, que hauran treballat prèviament a classe la vitalitat de la nostra llengua en el panorama europeu, i es convida tothom a conèixer dades per prendre consciència sobre la importància de saber català i a formar-se en aquesta llengua, una de les tasques principals encomanades al Consorci per a la Normalització Lingüística.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter