25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Barcelona Dijous, 22 de gener de 2015

  L'exposició "Promoure la llengua, cohesionar Barcelona" repassa la història del CNL de Barcelona

  L'exposició es podrà visitar fins al dia 31 de gener.

  La mostra s'ha creat en motiu del 25è aniversari del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona, que es va celebrar amb un acte institucional al Saló de Cent de l'Ajuntament el dimecres 21 al vespre. Es podrà visitar a l'Espai Avinyó-Llengua i Cultura fins al 31 de gener.

  Amb motiu de la celebració dels 25 anys del CNL de Barcelona, que es va celebrar amb un acte al Saló de Cent de l'Ajuntament de la ciutat el dimecres passat 21 de gener, el Centre ha muntat una exposició titulada "Promoure la llengua, cohesionar Barcelona. 25 anys del CNL de Barcelona". La mostra és oberta al públic i es podrà visitar a l'Espai Avinyó -Llengua i Cultura (carrer Avinyó, 52) fins al 31 de gener. A més, s'ha editat un llibre amb el mateix títol que l'exposició.

  Tant el llibre com la mostra repassen la trajectòria d'aquest quart de segle i fan un recorregut per l'activitat dels diferents serveis del Centre, com l'Ensenyament, l'Assessorament i la Dinamització, així com l'activitat del Centre d'Acolliment Lingüístic o la feina del programa Voluntariat per la llengua.

  L'exposició també recull el conjunt de materials pedagògics elaborats i editats pel Centre durant aquests anys, entre els quals destaca el primer curs interactiu de català, el Diàleg Multimèdia, que en el seu moment (1999) va ser pioner pel que fa a l'aprenentatge de català a distància mitjançant les noves tecnologies. També s'hi poden veure els díptics utilitzats per difondre els serveis i els programes desplegats pel Centre aquests 25 anys.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter