25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Girona Dilluns, 19 de gener de 2015

  L'Exposició "Català, llengua d'Europa" arriba a Roses

  "Català, llengua d'Europa" palesa la vitalitat de la llengua catalana en el marc de les llengües d'Europa.

  L'exposició mostra el català com a llengua d'Europa, moderna i oberta al món en diàleg amb altres llengües. I està adreçada a tothom qui vulgui saber una mica més de la presència i la força del català avui a la nostra societat. Les escoles i grups de català, però, hi estan especialment convidats, atès que els continguts que presenta poden donar lloc a activitats i treballs específics sobre la llengua catalana i la seva situació en el marc europeu.

  S'hi presenten tota mena de dades i imatges que configuren aquesta visió en set àmbits temàtics diferents: llengua d'Europa, llengua de l'ensenyament, llengua dels mitjans de comunicació, llengua de la cultura, llengua del comerç i l'empresa, llengua digital i llengua de l'esport.

  A partir d'avui, 19 de gener, i fins al 31 de gener, podreu visitar aquesta exposició a l'Espai Z de la Biblioteca Jaume Vicens i Vives de Roses, de 10 a 13.30 h (de dimarts a dissabte) i de 16 a 20 h (de dilluns a divendres).

  Es tracta d'una exposició organitzada per la Direcció General de Política Lingüística. L'Oficina de Català, amb la col·laboració de la Biblioteca Municipal, s'ha encarregat de fer-la arribar a Roses.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter