25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Badalona i Sant Adrià Dimecres, 29 d'octubre de 2014

  Moció de reconeixement del Centre de Normalització Lingüística de Badalona i Sant Adrià pels seus 25 anys d'activitat

  El Ple de l'Ajuntament de Badalona aprova en la sessió celebrada dimarts 28 d'octubre una moció amb motiu del 25è aniversari de la creació del Centre de Normalització Lingüística de Badalona i Sant Adrià de Besòs.

  Tots els grups municipals aproven la moció i acorden:

  1. El Ple de l'Ajuntament de Badalona felicita el Centre de Normalització Lingüística de Badalona i Sant Adrià pels seus vint-i-cinc anys d'activitat, destacant el paper clau que ha tingut per reforçar les polítiques públiques i les accions del teixit associatiu de les dues ciutats en l'àmbit de la formació i la divulgació de la llengua catalana, i l'insta a mantenir el seu compromís social amb els veïns i veïnes de Badalona i Sant Adrià.

  2. El Ple de l'Ajuntament de Badalona insta l'actual i els futurs governs municipals a mantenir el compromís de recolzament de la tasca del Centre de Normalització Lingüística de Badalona i Sant Adrià, tant a través d'ajuts econòmics i materials com mitjançant accions de difusió i reforç de la seva tasca.

  3. El Ple de l'Ajuntament de Badalona comunicarà aquests acords al Centre de Normalització Lingüstica de Badalona i Sant Adrià, a l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, i al Consorci per la Normalització Lingüística.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Google +
 • Twitter
 • Netvibes