25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Vallès Oriental Dimecres, 22 d'octubre de 2014

  En marxa un nou grup Xerrem a El Casal de Mollet del Vallès

  El dilluns 3 de novembre, s'engegarà un nou grup Xerrem a El Casal de Mollet del Vallès, amb l'objectiu de proposar un espai per parlar en català amb la guia i l'acompanyament de voluntaris. El grup de conversa està obert a totes les persones no catalanoparlants que volen practicar el català en unes converses dinàmiques que giren a l'entorn d'un tema cada sessió. Les sessions es duran a terme a El Casal, els dilluns, de 16.30 h a 18 h.

  El programa Xerrem és fruit de la col·laboració de les entitats com El Casal, amb el suport del Servei Local de Català de Mollet, que decideixen col·laborar de manera voluntària amb la Coordinadora d'Associacions per la Llengua (CAL) per fomentar l'ús social del català mitjançant la creació i desenvolupament de grups Xerrem dins l'entitat.

  Xerrem rep l'assessorament directe del seu creador, Jordi Esteban, que és membre de la CAL, autor de diverses obres d'ensenyament del català per a adults com a segona llengua i professional de la llengua amb una àmplia trajectòria.

  La CAL proporciona els materials necessaris i les entitats coordinen les persones voluntàries que guien el projecte, anomenades xerpes, i els participants, anomenats xerraires.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Google +
 • Twitter
 • Netvibes