25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Tarragona Dilluns, 31 de març de 2014

  Convocat el XVI Premi a la Normalització Lingüistica a l'Alt Camp

  Lliurament del premi en l'edició de l'any passat.

  El Servei de Català de l’Alt Camp ha fet pública la convocatòria del XVI Premi a la Normalització Lingüística en l’Àmbit Socioeconòmic de l’Alt Camp.

  Aquest premi, que es convoca de manera ininterrompuda des de fa setze anys, té com a objectiu afavorir l’ús del català en el sector socioeconòmic, un sector que té una important presència a la comarca de l’Alt Camp.

  Cal tenir en compte que l’empresa del segle XXI, des del punt de vista de la responsabilitat social, és la que incorpora, com un valor, la relació estreta amb l’entorn. En aquest sentit, la introducció de la llengua catalana i una gestió adequada del multilingüisme a l’empresa són decisions que marquen la diferència i són recomanables per a una comunicació eficaç amb els clients i amb la població en general. Una empresa, un comerç o una associació que utilitza el català incorpora un valor afegit i, per tant, ofereix un servei de més qualitat i guanya en cohesió amb l’entorn.

  El Consorci per a la Normalització Lingüística, integrat per la Generalitat de Catalunya i, entre moltes altres administracions locals, pel Consell Comarcal de l’Alt Camp, dóna suport al teixit empresarial i associatiu del nostre país per facilitar-los aquesta utilització del català en la seva activitat habitual.

  El termini de presentació de candidatures finalitzarà el 15 d’abril i hi poden presentar propostes totes les persones, empreses, establiments comercials o de serveis, entitats o organitzacions que tinguin vinculació amb la comarca de l’Alt Camp. El Premi es lliurarà en el decurs de la Nit de Premis de Valls, el pròxim dia 31 de maig.

  Palmarès

  Les empreses i comerços que han estat distingits amb aquest Premi fins al moment són els següents:  Patates Palau, de Valls (1999); Cafès Líder, de Valls (2000); Cooperativa Agrícola de Vila-rodona (2001); Calçats Cliben, SA, de Valls (2002); Cooperativa Agrícola i Secció de Crèdit de Valls (2003); Hipermercat Esclat, de Valls (2004); Morera Cinc, SL, de Valls (2005); Fruita Fresca, de Valls (2006); Reclams. Artur Vives, SA, de Valls (2007); Cooperativa Agrícola de Bràfim (2008); Celler Mas Vicenç, de Cabra del Camp (2009); Fruits SP, de Figuerola del Camp (2010); Cerveses La Gardènia, d’Alcover (2011); Els Fruits Saborosos, de Vila-rodona (2012), i Vinícola de Nulles (2013).

  Enllaços relacionats


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter