25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL l'Heura Divendres, 14 de març de 2014

  La poetessa Sònia Moll omple L'Heura de poesia

  El dimarts 11 de març, en el marc del  programa d’activitats que organitza l’Ajuntament per commemorar el Dia de la dona, la poetessa Sònia Moll Gamboa ens va obsequiar amb unes pinzellades sobre la seva obra.

  Sota el títol "Dona i literatura. Experiència pròpia i mirada de gènere: el bloc i la poesia de Sònia Moll", l’autora va començar l’acte situant els assistents en el marc de la seva producció i va diferenciar entre els poemes en prosa i la prosa poètica. Va explicar que els temes recurrents en la seva obra són el desarrelament i la pèrdua de la figura de la mare.

  Al llarg de l’acte, els alumnes van anar llegint poemes del seu primer llibre de poesia Non si male nunc  i l’autora va ajudar a interpretar-los. També va parlar de la seva novel·la breu Creixen malgrat tot les tulipes i del blog "La vida té vida pròpia", en el qual l’autora assegura que hi troba noves vies d’expressió i  de creativitat, sobretot en prosa poètica.

  Cap al final de l’acte, la mateixa poetessa va llegir alguns poemes  que van emocionar el públic assistent. Un cop conclosa la sessió, els assistents que ho van desitjar van poder adquirir exemplars d’alguns dels títols de la seva obra, exemplars  que l’autora va dedicar molt amablement.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter