25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL l'Heura Dimecres, 12 de febrer de 2014

  Acord de col·laboració entre la FAMPA i L’Heura

  El CNL L’Heura i la Federació de Mares i Pares de Santa Coloma de Gramenet (FAMPA) han signat un conveni per a la promoció de la llengua catalana en les AMPA que en formen part.

  Gràcies a aquest acord, el CNL L’Heura es posarà en contacte amb la vintena d’AMPA que integren la FAMPA. Els serveis que prestarà el Centre de Normalització Lingüística dependrà de les necessitats de cada AMPA i poden incloure el Voluntariat per la llengua, tallers de jocs, sessions de recursos lingüístics o de sensibilització, i també cursos.

  A més d’aquests serveis, el CNL L’Heura facilitarà assessorament lingüístic a les associacions i matricularà en torn preferent els associats de la FAMPA que es vulguin inscriure a algun curs de català. Per la seva banda, la FAMPA col·laborarà amb el CNL L’Heura en totes aquelles activitats encaminades a fomentar l’ús social del català.

  En aquesta línia, les dues entitats ja van col·laborar en una gimcana, el passat 30 de novembre, que tenia com a objectiu promoure una targeta que dóna dret a descomptes i promocions en establiments de la nostra ciutat.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter