25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Girona Dijous, 23 de gener de 2014

  Núria Martí encomana la passió per la lectura als alumnes de la Bisbal

   Alumnes de diversos cursos i participants al Voluntariat per la Llengua van assistir el dimecres 22 de gener a les Escoles Velles per escoltar la Núria Martí

  Alumnes de cursos bàsics i intermedis i voluntàries per la llengua van poder escoltar ahir les explicacions de l'escriptora gironina Núria Martí a la mateixa aula de les Escoles Velles. Núria Martí va fer un repàs a la seva producció literària, començant per Hores prohibides fins a la seva darrera creació dins del camp de la lectura fàcil, L'artista nu, que encara no ha sortit a la venda. Va parlar del procés creatiu i també de les característiques de les obres de lectura fàcil, de les quals n'ha escrit quatre: Les mateixes estrelles, Trampa de foc, Set dies al llac i la ja esmentada L'artista nu. Els seus dos llibres de contes, Naturalesa humana i Un excés de felicitat, també van ser comentats i presentats al públic assistent.

  La gran virtut de Núria Martí és la capacitat de transmetre al públic l'entusiasme i l'emoció del procés creatiu i la lectura. Això va facilitar que s'obrís un torn de preguntes molt interessant en el qual els alumnes van compartir amb ella experiències, interessos sobre la lectura i dubtes sobre el món literari. 

  Va ser una vetllada literària molt recomanable i ben valorada per tots els assistents.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter