25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Terres de l'Ebre Dissabte, 23 de novembre de 2013

  El Consorci col·labora amb el jurat del 6è Concurs de Relats Breus, Poesia i Pintura Ràpida del Montsià

  El Consorci per a la Normalització Lingüística, a través del Servei Comarcal de Català del Montsià (SCCM), ha format part del jurat de la sisena edició del Concurs de Relats Breus, Poesia i Pintura Ràpida, que organitza l'Àrea de Cultura del Consell Comarcal.

  La tècnica del SCCM, Isabel Obradós Ramos, va formar part del jurat qualificador de l'apartat literari (relats i poesia) del certamen. Els guardons es van lliurar el passat 19 de novembre, en el decurs d'un acte presidit pel president de la institució, Joan M. Martí Masdeu, i el vicepresident de la Comissió per al Foment de la Cohesió Social, Alfred Blach Farnós.

  El premi corresponent a la categoria de poesia, i amb un valor de 400 euros, va ser per al rapitenc Miquel Reverté Aguilar, amb l’obra: Casanova i Castells, que narra la relació entre Romeu i Julieta, però al Delta.

  Pel que fa a la categoria de relats breus, el primer premi corresponent a un valor de 400 euros, va ser per a Jesús Serrano Pons, per l’obra Quaranta-set, amb la temàtica dels últims moments de vida fins a la mort de l’avi del protagonista.

  El total de persones participants va ser d’onze en relats breus, cinc en poesia i sis en pintura.
   


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter