25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Barcelona Dijous, 21 de novembre de 2013

  La Gimcana Pau Farinetes ja té guanyadors

  Els guanyadors posen davant la botiga Marcs Escoda, on es va tenir lloc l'entrega de premis.

  Els premis de la gimcana Pau Farinetes van ser lliurats el passat 19 de novembre en un acte celebrat a la botiga Marcs Escoda. Els guanyadors han estat cinc alumnes dels cursos de català per a adults: Vladimir Pérez, Porfirio Martínez, Rosa Subils, Judith Estany i Cayetano Forqué.

  L'acte va comptar amb la presència de la consellera de Cultura del Districte de les Corts, Àngels Ventura; el president de l’Eix Comercial Sants-les Corts, Josep Escofet, i altres representants de l’associació de comerciants. Es van lliurar cinc premis que contenien llibres, CD,  ampolles de cervesa Pau Farinetes, cedides pel pub The Black lion, i vals de compra per a les botigues de l’Eix Comercial Sants-les Corts.

  La gimcana Pau Farinetes, organitzada per la delegació de les Corts del CNL de Barcelona, va iniciar-se amb la Festa Major i va comptar amb una participació de 127 persones, que van fer una o dues de les rutes proposades pels barris de les Corts, visitant els comerços adherits a la xarxa d’establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua.

  Àlbum de fotos de l'entrega de premis de la Gimcana Pau Farinetes


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter