25 anys fent bategar el català

Centres


Preguntes més freqüents (PMF)

Parla.cat

Quines certificacions puc obtenir dels cursos del Parla.cat gestionats pel Consorci per a la Normalització Lingüística?

Certificat d’assoliment

Els alumnes inscrits en un curs de la modalitat amb tutoria gestionat pel Consorci per a la Normalització Lingüística tenen dret a un certificat d’assoliment si compleixen simultàniament els dos requeriments següents:
 

 • Haver completat el 100% de les tasques e fi de bloc i d’unitat i el 100% de les activitats d’avaluació, i haver-hi obtingut una puntuació mitjana en totes aquestes activitats igual o superior a 7.

 • Haver completat el 60% de les activitats que puntuen de les unitats, i haver-hi obtingut una puntuació mitjana igual o superior a 6.
   

Certificat de seguiment

Els alumnes inscrits en un curs de la modalitat amb tutoria gestionat pel Consorci per a la Normalització Lingüística tenen dret a un certificat de seguiment del curs si, en acabar el curs, han completat el 60% de les activitats que puntuen de les unitats, el 100% de les tasques de fi de bloc i de fi d’unitat, i el 100% de les activitats d’avaluació i sense haver arribat a la puntuació mínima per ser apte.
 

Certificat homologat

En els cursos Bàsic 3, Elemental 3, Intermedi 3 i Suficiència 3, és a dir, els que coincideixen amb l’acabament d’un nivell d’aprenentatge, els alumnes inscrits en un curs de la modalitat amb tutoria gestionat pel Consoci per a la Normalització Lingüística, tenen dret a presentar-se a un examen final presencial si compleixen els requeriments següents:
 

 • Haver completat el 100% de les tasques de fi de bloc i d’unitat i el 100% de les activitats d’avaluació, i haver-hi obtingut una puntuació mitjana en totes aquestes activitats igual o superior a 7.

 • Haver completat el 60% de les activitats que puntuen de les unitats, i haver-hi obtingut una puntuació mitjana igual o superior a 6.

La superació d’aquest examen presencial, que es convocarà un cop a l’any, permet obtenir un certificat homologat, equivalent als certificats oficials expedits per la Direcció General de Política Lingüística.
 


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Google +
 • Twitter
 • Netvibes