25 anys fent bategar el català

Centres


Preguntes més freqüents (PMF)

Parla.cat

Com són les activitats didàctiques del Parla.cat?

Totes les activitats de Parla.cat tenen un enunciat i una instrucció que indiquen què cal fer per resoldre-les. Poden ser activitats tancades i, per tant, de correcció automàtica, o bé activitats obertes. En la modalitat amb tutoria, el tutor o tutora corregeix les activitats obertes. En la modalitat lliure, en canvi, aquestes activitats les corregeix el mateix aprenent a partir d’un model.

En els cursos de Parla.cat trobareu una gran varietat d’activitats didàctiques: de completar frases o textos, d’omplir buits, d’enregistrar paraules o frases, de simulació de converses reals, de memorització, de mots encreuats, d’ordenar paràgrafs, de construir textos, etc. Les activitats contenen imatges, animacions, àudios i vídeos amb personatges reals.

En el manual d'ús trobareu informació més detallada sobre les mecàniques de les activitats.

Les unitats didàctiques de Parla.cat també ofereixen tota una sèrie de complements per facilitar l’aprenentatge: finestres de gramàtica, apunts de teoria, transcripcions d’àudios, ajudes per a la comprensió del lèxic i informacions complementàries.

Per facilitar l'accés a l'aprenentatge, tant les instruccions d'ús de l'entorn com alguns continguts del nivell bàsic es presenten en català, castellà, anglès, francès i alemany.


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes