25 anys fent bategar el català

Centres


Preguntes més freqüents (PMF)

Parla.cat

Puc estudiar català per Internet?

Sí, a través de la plataforma Parla.cat.

Parla.cat és un espai web per a l'ensenyament i l'aprenentatge de la llengua catalana que posa a l'abast de tothom materials didàctics i eines de comunicació i de pràctica oral avançades.

L'entorn Parla.cat és accessible en català, castellà, francès, anglès i alemany. Els cursos de Parla.cat s'organitzen en quatre nivells d'aprenentatge: bàsic (A2), elemental (B1), intermedi (B2) i suficiència (C1). Cada nivell s'ha dividit en tres cursos (B1,B2, B3; E1, E2, E3; I1, I2, I3; S1, S2 i S3) per a cada un dels quals es preveu una dedicació aproximada de 45 hores per part de l'aprenent.

Els cursos de Parla.cat s'ofereixen en tres modalitats d'aprenentatge: combinada, en línia i lliure.

- La modalitat en línia permet l'aprenentatge amb el suport d'un tutor que guia l'alumne en el seu aprenentatge. Aquests cursos són de pagament. Per a més informació podeu consultar la pàgina inicial (http://www.parla.cat) - Inscripció - Calendari.

- La modalitat combinada combina l'aprenentatge totalment en línia amb unes sessions presencials per completar la formació: es treballen els continguts orals mitjançant unes tasques proposades pel tutor. Per matricular-se en la modalitat semipresencial, cal que dirigir-se als centres de normalització lingüística del Consorci.

- La modalitat lliure permet l'aprenentatge totalment autònom, ja que els materials dels cursos són de lliure accés i us hi podeu matricular en el període que vulgueu. Aquests cursos són gratuïts.


El Consorci per a la Normalització Lingüística gestiona la modalitat en línia del curs Parla.cat i s'adreça a la població adulta de Catalunya, és a dir, persones majors de 18 anys.

L'oferta de cursos en línia es pot consultar a la pàgina www.parla.cat dins de la pestanya Inscripció i fent clic sobre Consorci per a la Normalització Lingüística. Per matricular-se en un curs del Parla.cat s'ha d'estar registrat a la plataforma. Per fer-ho cal accedir a la pàgina inicial del Parla.cat.

L'usuari, un cop matriculat, rep un correu electrònic a l'adreça amb la qual s'ha registrat amb la conformitat de la matrícula, l'import de la matrícula, el curs al qual s'ha inscrit i la data d'inici i de fi de curs. L'import de la matrícula no inclou la gestió del certificat.
 


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes