25 anys fent bategar el català

Centres


Preguntes més freqüents (PMF)

Altres

Informació sobre els exàmens de la Direcció General de Política Lingüística (lliures)

La Direcció General de Política Lingüística (DGPL) és l'organisme que convoca les proves per lliure per a l'obtenció dels certificats de llengua catalana.

Si voleu informar-vos sobre la convocatòria de proves de lliure accés podeu consultar el web de la DGPL a través d'aquest enllaç:

http://www.gencat.cat/llengua/certificats

D'altra banda, si voleu informació de l'oferta de cursos de català del Consorci us aconsellem que us adreceu al centre de normalització lingüística més proper a la vostra localitat. En aquest enllaç trobareu el directori de centres de normalització lingüística.


A partir del gener de 1999 el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) atorga certificats de coneixements de la llengua catalana equivalents i homologats per la Direcció General de Política Lingüística.

Els certificats expedits pel CPNL en cursos que coincideixen o inclouen l'acabament d'un nivell (Bàsic, Elemental, Intermedi, Suficiència i Superior) són equivalents oficialment als certificats de la Direcció General de Política Lingüística i tenen una correspondència amb els nivells del Marc europeu comú de referència (MECR).


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes