25 anys fent bategar el català

Centres


Formació a mida. Cursos especialitzats
Cursos especialitzats

Català a taula

Curs d'atenció oral al públic per al personal del sector de la restauració. La metodologia del curs es basa en la reproducció de les situacions comunicatives més habituals i en l'aprenetatge del lèxic específic que s'hi utilitza.

Durada Destinataris Requisits
20 h Persones que treballin o vulguin treballar en l'atenció al públic en el sector de la restauració No cal un nivell previ de llengua

Atenció al públic per al comerç

Curs de nivell bàsic que practica i reforça les situacions més habituals pròpies de l'entorn laboral en què es troba una persona que treballa en àmbit de l'atenció al públic, ja sigui en una botiga o en una gran superfície. 

Durada Destinataris Requisits
45 h Persones que accedeixen al català des d'un entorn laboral vinvulat a l'atenció al públic. No cal un nivell previ de llengua

Català bàsic per a empresaris

Curs de nivell bàsic que posa en pràctica i reforça les situacions més habituals en l'àmbit empresarial. Per mitjà d'un treball per tasques es vol assolir un nivell de llengua bàsic per poder desenvolupar-se en aquest context laboral.

Durada Destinataris Requisits
45 h Empresaris, emprenedors o professionals liberals que volen tenir un primer accés al català i treballar les necessitats específiques que el seu context laboral requereix. No cal un nivell previ de llengua.

Català per a la construcció

Curs de nivell bàsic que practica i reforça les situacions més habituals pròpies d'aquest àmbit laboral. El curs parteix de situacions comunicatives pràctiques per garantir un nivell mínim de comprensió oral.

Durada Destinataris Requisits
10 h Treballadors del sector de la construcció No cal un nivell previ de llengua.

Català per a mutualitats

Curs adreçat a persones que treballen en mútues i que han de redactar diferents tipus de comunicacions, sobretot cartes i circulars.

Durada Destinataris Requisits
10 h Treballadors de mútues. B2 del MECR o superior


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes